•  

     Glow Rally Schedule

    Friday, January 17, 2020

    New Gym

     

    Period

     

    Time

    Minutes

    1st

     

    8:15 – 9:29

    74 minutes

    Check in to 2nd Period/Walk to Rally (if applicable)

    9:36-9:44

    8 minutes

    2nd (First Rally: Soph/Juniors)

     

    9:44 – 10:44

    60 minutes

    Walk to/from Rally

     

    10:44-10:49

    5 minutes

    2nd (Second Rally: Frosh/Seniors)

     

    10:49 – 11:49

    60 minutes

    LUNCH

    11:49 – 12:19

    30 minutes

     

    3rd   

     

    12:26 – 1:40

    74 minutes

    4th

     

    1:47 – 3:00

    73 minutes