• Let’s Glow Crazy Rally

    Thursday, January 18, 2018

    New Gym

     

    Period

     

    Time

    Minutes

     

    1st

     

     

    8:15 – 9:24

     

    1 hour 9 minutes

    Check in to 2nd Period/Walk to Rally (if applicable)

    9:31-9:38

    7 minutes

     

    2nd (First Assembly)

     

     

    9:38 – 10:48

     

    1 hour 10 minutes

    Walk to/from Rally

    10:48-10:53

    5 minutes

     

    2nd (Second Assembly)

     

     

    10:53 – 11:58

     

    1 hour 5 minutes

    LUNCH

    11:58 – 12:28

    30 minutes

     

     

    3rd

     

     

    12:35 – 1:44

     

    1 hour 9 minutes

     

    4th

     

     

    1:51 – 3:00

     

    1 hour 9 minutes

    RALLY 1 (FROSH/SOPH): Aguirre, Allen, P., Allen, T., Ambrose, Beaver, B., Beaver, R., Beckstead, Beltran, Busch, Carreon, Ceja, Cocksedge, Costa, Decker, Dorr, Douglass, Einess, English, Flora, M., Ghannadan, Gooch, Heinz, Jo., Henson, Hernandez, Hester, Hill, Khan, Koett, Kohler, Lopes, Lopez, G., Lopez, K., Marin, Spanish TBD, Osborn, Partridge, Roberson, Roman, Ruddick, Sangy, Simon, Stantz, Stillwell, Tucker, Weise,

     

    RALLY 2 (JUNIOR/SENIOR): Aldana, Beaver, M., Boccio, Capelli, Cornwell, Darling, Diamond, Dorje, Fernandez, Fisher, Galindo, Hatlen, Heinz, Je., Herrera, Holmes, Hubbard, Jeffrey, Jewell, Key, Killion, Kimbrell, Kroner, Lamb, Lemos, Lopez, M., MacDonald, Memory, Mundy, Oji, Olsen, Olson, Pappas, Perkins, Romeis, Rosenberg, Taylor, Thigpen, Williamson, Ybarra